مشاوره حقوقی رایگان - باج گیری اینترنتی

سلام. بنده دو شب پیش با برنامه ریزی که یک خانوم برای خرید ملکی با من تماس و در جایی با من قرار گذاشته. و من به انجا رفتم و منو به داخل ویلا کشاند و ناگهان دیدم سه نفر که دوتاشون از همکارای قبل من هستن و خصومت داشتن منو گرفته و با ضرب و شتم منو کتک زده و دست و پای منو بستن و مبلغ هفت میلیون از حساب بانکی من با تلفن بانک خودم به زور برداشت کردن و برای اینکه شکایت نکنم با چاقو و کتک و تهدید منو وادار به امضای سفته و به زور اسر انگشت منو رو سفته زدن. و از انجایی که اینهارو میشناسم ولی شاهدی ندارم شکایت کنم میتوانم جلوگیری کنم از اجرای سفته ها. حدودا سیزده عدد سفته از من اثر انگشت گرفتن.که شاید بالا 200میلیون باشه. و ایا چون میشناسمشون ولی فقط یکیشو رو ادرس محل کار دارم. و دیگری که سفته هارو به اسم خودش زده و مبلغ هم به حساب خودش واریز کرد حکم جلب از قبل داره و فراریه. میتوانم کاری بکنم؟در ضمن اثار ضرب و شتم و کبودی و زخم صورت و پارگی لب و.... پزشک قانونی برم اثر انگشت داره بعد دو روز بدون حمام یا خیر. و چه کار کنم بهتر نتیجه میگیرم. اسم بگویم یا نگویم و فقط سفته رو جلوش رو بگیرم

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

با سلام در اسرع وقت مراجعه به دادسرا و طرح شکایت کیفری ضرب و‌جرح تهدید اخاذی و مراجعه به پزشکی قانونی و سایر مراحل

ندا  بهاري

ندا بهاري :

استان :

سريعتر پزشكي قانوني مراجعه كنيد و شكايت كنيد ادله هاي اثبات دعوا من جمله علم قاضي قطعا به شما كمك ميكنه