مشاوره حقوقی رایگان - مدت ازادی سارق با وثیقه

با درود فراوان دوسالی از سرقت منزل من میگذره سه سارق دستگیر و حکم به رد مال و زندان داده شد در تجدید نظر هم تائید شد ولی کماکان با وثیقه آزاد هستند و چندبار مراجعه کردم میگن منتظر پیامک باشید یکبارم رفتم فرم محاسبه رد مال به نرخ روز و تائید عدم انصراف از شکایت هم دادم میخواستم ببینم تاکی مشخص میشه من در بدترین شرایط زندگیم با یه بچه ممنون میشم راهنمایی کنید سپاسگزارم

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

بستگی به حجم پرونده های شعبه دارد. ولی کلا مرحله اجرای حکم مرحله زمان بری است