مشاوره حقوقی رایگان - سرقت خودرو و دستگیری دزد

سلام
ماشین مادرم در تهران به سرقت رفت و کمتر از 24 ساعت در کرمانشاه پیدا شد و دزد ماشین هم دستگیر شد، ما برای دریافت ماشین به کرمانشاه رفتیم و ماشین رو به تهران آوردیم.
برای پیگیری پرونده و خسارت حدودا 100 میلیون تومانی از بازکردن قطعات موتور چه کاری باید انجام دهیم؟؟

به دادگاه در تهران مراجعه کردیم گفتند باید مجدد به کرمانشاه بریم تا دزد رو برای محاکمه به تهران بفرستند که محل وقوع جرم است، اما مادر من به عنوان مالک، بیمار است و توانایی رفتن به شهرستان را ندارد و دادگاه میگوید وکالت هم نمیتواند به کسی دهد و خودش باید برود!!!

سوال این است مگر سیستم قضایی یکپارچه نیست که با شکایت در تهران دزد محاکمه شود؟؟؟

در ضمن با گذاشتن وثیقه دزد محترم 3 روز بعد دستگیری ازاد شده!!

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با سلام
در بحث ایین دادرسی کیفری برای محل وقوع جرم شرایطی وجود دارد که بحث ان مفصل است شما میتوانید ازخدمات وکیل در کرمانشاه بهرمند شوید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادگاه صالح به رسیدگی دادگاه محل وقوع جرم است

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام علی القاعده متهم باید به دادگاههای تهران منتقل گردد . وکیل می تواند امورات را پیگیری نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
چطور وکالت نمیتواند بدهد !!! یا باید به یک وکیل وکالت دهید یا خود شخصا مراجعه کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خیر این اشتباه است شما میتونید به وکیل وکالت دهید هیچ منع قانونی ندارد