مشاوره حقوقی رایگان - پرونده سرقت

درود
سارقین خونم (یه زن و یه مرد )پیدا شدن و بعد از حدود 1 سال بالاخره حکم قاضی صادر شد ،برای مرد زندان و رد مال بریده شد و برای زنه هم فقط دو سال زندان چون معاونت در سرقت داشته ،اما اون خانم هنوز آزاد میگرده ،میخواستم بپرسم دلیلش چیه ؟میتونه با سند بیرون باشه؟
ممنونم از راهنمایی و کمکتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر با سند ممکن نیست
احتمالا رای قطعی صادر نشده است.
بعد از صدور حکم قطعی باید خودشون رو معرفی کنند.
اگر حکم قطعی صادر شده می توانید از طریق شعبه اجرای احکام کیفری پیگیری کنید.