مشاوره حقوقی رایگان - توافق کتبی مالکین

سلام، آیا پیمانکار میتواند از همسایه های آپارتمان نوشته ای تنظیم کند و از همه امضا بگیرد با توافق کتبی، بدون محضری پشت بام را به یک واحد اختصاص دهد؟ و این توافق کتبی انجام شد و بعد سند ثبتی که آماده شده نوشته پشت بام مشاع برای همه واحدها، و راه ورود به پشت بام از واحد کسی عبور نمیکند و ایا این توافق نامه که قبل از اماده شدن سند بود از نظر حقوقی و دادگاه معتبر میباشد یا بعد سند اون توافق نامه باطل میشود؟؟ باتشکر

پاسخ ها :

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

خیرقانون حاکم قانون خاص قانون اپاتمان هاحاکم است ومتعلق به همه ساکنین می باشد