مشاوره حقوقی رایگان - برخورداری از امر مختومه و مرور زمان تمام دادخواستهای من رد میشود

باسلام . با جعل دستنوشته و امضا موکل و به تبع آن بانک با ارسال فرم صلح نامه ای که ثابت شده جعلی است اموال من به نام وکلا غیرقانونی با صلح نامه جعلی که تایید شده میشود که دقیقا مغایر وکالتنامه اعطایی خودم میباشد و تخلف سردفتر هم محرز شده است و بانک هم اعلام کرده که وکالت نامه به شبه و سرپرستی مدیریت تحویل داده نشده و حکم کلاهبرداری فروش مال غیر و جعل و استفاده از سند مجعول صادر شده ولی به دلیل محبوس بودنم مالی خبر و اطلاع از جعل و.. نداشته ام بعد از 9سال از زندان با به یغما رفتن اموالم بصورت غیرقانونی روبرو و 9سال است شکایت کیفری و حقوقی میکنم با مرور زمان و برخورداری از امر مختومه روبرو میشوم اما طبق ماده 106 و بند ب 109 قانون مجازات اسلامی هنوز یک سال از با خبر و اطلاع پیدا کردنم شکایت کرده ام به ارزش اموال به یغما رفته که بیش از یک میلیارد بوده و هنوز هم از سند مجعول استفاده میشود ولی توجه نشده و حق و حقوقم پایمال شده و میشود راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

با سلام
مسیر را اشتباه رفته اید
وکیل بگیرید به شما کمک میکند