مشاوره حقوقی رایگان - تخلف مدیر ساختمان در عملکرد مالی

سلام
دوره مدیریت مدیر قبلی بلوک ما از تابستان 89 تا پایان آبان 99 می باشد.
بدون اطلاع ساکنین مسئولیتش را به دیگری واگذار نمود. ساختمان ما از 3
بلوک 6 و 7 و 11 واحدی تشکیل شده که
هر بلوک مدیر جداگانه دارد.
1) از 98/4/1 تا 99/8/30 بمدت 17 ماه بمبلغ 36 میلیون تومان از ساکنین که
11 واحد می باشد شارژ دریافت نموده ولی
فقط 1250000 هزار تومان به عنوان تتمه صندوق بلوک ما به مدیر جدید داده یعنی
حدود 34 میلیون تومان ظرف 17 ماه هزینه کرده ولی هیچ صورتحساب یا اسناد هزینه به مدیر جدید نداده و با
ادعای فراموشی از جوابگویی به ساکنین
خودداری میکند
توضیحا اینکه ساختمان ما لوکس نیست
و قبوض آب و برق و گاز و موتورخانه و
غیره تماما بین سه بلوک 6 و 7 و 11 واحدی تقسیم میشود.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
متشکرم

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

با سلام
برای ایشان باید اظهارنامه ارسال کنید اگر نیاز به کمک داشتید با من تماس بگیرید