مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری

سلام وقت بخیر
عرض به حضور شما پدر من بیمار شدن. برای همین موضوع قصد دارن که خونه و مغازه ای که دارند رو صلح عمری کنند به مادرم، اما مشکلی که هستش که ما این خونرو به صورت قولنامه و قرارداد خریدیم (سال 1372-تهران) و یه سری مشکلات برای گرفتن سند وجود دارد که زمان بر هست و خدایی نکرده اگر اتفاقی بیفته سند این خونه هم مشکلاتش بیشتر میشه و مغازه هم داخل پاساژ به صورت سرقفلی می باشد. من مراجعه کردم به دفترخانه ثبت اسناد برای صلح عمرا گفتن بدون سند امکانش نیست ممنون میشم راهنماییم کنید و یه راهی پیش پام بزارید که شرایط صلح عمری داشته باشه.
سپاس

پاسخ ها :

سیدپیمان شمس

جناب آقای سیدپیمان شمس :

سلام ، در خصوص سرقفلی به هیچ وجه توصیه نمی‌شود بدون اجازه مالک انتقالی صورت بگیرد . و در خصوص خانه ، تنظیم سند عادی بوسیله خودتان فعلا تنها گزینه موجود میباشد