مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان دریافت دیه

باسلام در آبان ماه 97 پسرم در سن 8سالگی با یه موتور سیکلت تصادف کرد و پاش شکست و سه با عملش کردم و چون راکب موتور سنش زیر 15سال بود پرونده به نام پدرش شد بعد از یک سال حکم قطعی صادر شد و قاضی برای پسرم 19درصد دیه تعیین کرد و چون طرف قدرت پرداخت نداشت قرار شد که دیه رو سازمانن دیه پرداخت کند و در تاریخ مهر ماه 99 پرونده ی پسرم به سازمان دیه ارسال شد خواستم بدونم چقد طول میکشه تا دیه بهمون پرداخت بشه. دادگاه میگه حداقل 2 سال میشه یعنی حقیقت داره دیگه اون پول ارزشی بعد از دو سال نداره لطفا راهنمایی کنید ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

مهلت پرداخت دیه در غیر عمد دوسال از وقوع حادثه هست اما با توجه به اینکه دیه یوم الادا محاسبه میشه و با قیمت روز پرداخت و از طرفی در انتهای هر سال مبلغ دیه افزایش پیدا میکنه پس به نفع پرداخت کننده هست که سریعتر پرداخت کنه تا شامل افزایش نرخ جدید نشه