مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تشکیل مجدد دادگاه

با عرض سلام خدمت شما عزیزان
میخواستم بپرسم تقریبا یکسال پیش احضاریه داشتم ولی بدلایلی نتونستم برم تا الان که متوجه شدم دادگاه حکم جلب صادر کرده سوالم اینه الان میتونم به حکم دادگاه اعتراض کنم تا دادگاه مجدد برگزار بشه؟

پاسخ ها :

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

اگرابلاغ واقی به شمانشده باشدقابل واخواهی است

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام
اگر حکم غیابی صادر شده باشه در حکم ذکر میشه حق واخواهی دارید.
حکم را مطالعه کنید اگر حق واخواهی درنظر گرفته باشند میتوانید اعتراض کنید.