مشاوره حقوقی رایگان - زحمت یک ماه کارگریم را با تهمت و نامه و فیلم بزور ازم گرفته و پولم را نمیدهند

سلام با عرض خسته نباشید خدمت شما من یه روستایی هستم یک ماه یکی از دوستان نزدیکم مرا سرکار برده بود در انجا انها همه فامیل بودند من غریبه انها به من یک عدد گوشی دادند در قبال یک ماه کارکردم من هم قبول کردم اما بعد از گذشت چند روز هرچه کارتن انرا خاستم به من ندادند خاستم بیایم سره خانه و زندگی خود اما انها گفتند پول گوشی را بده و برو من کارتن گوشی را طلب کردم و انها میگفتند که میدهیم روزی به تو میدهیم که تسویه کنی من هم گول خوردم و ماندم باز دعوایمان شد هر روز به من فحاشی ناموسی میکردند و تهدیدم میکردند گفتم گوشی مال خودتان پولم را بدهید تا بروم گفتند نه باید بمانی وگرنه میخواهی بروی باید گوشی را مجانی به ما بدهی من هم برای اینکه از دستشان خلاص شوم گوشی را تحویل دادم اما تمام نشده بود انها گفتند باید کاغذی را امضا کنی و با گوشی از تو فیلم بگیریم که میروی بازهم من قبول کردم دوباره فحاشی ناموسیشان شروع شد من هم تنها بودم انها هم سه نفر بعد که رفتم تمام نشد باز هم شروع به تهدید و فحاشی کردم صدای یکی از انها را ضبط کردم در واتساپ الان میگویند برو شکایت کن ما پول تو را نمیدهیم من هم پولی برای شکایت ندارم اما میتوانم جورش بکنم تورو به خدا کمک کنید تا ریشه این کلاهبرداران را برداریم دعاتون میکنم

پاسخ ها :

طاهره حسینی

سرکار خانم طاهره حسینی :

باسلام
میتوانید بابت فحاشی شکایت کیفری در دادسرا مطرح کنید با آوردن شاهد و صدای ضبط شده. برای گرفتن دستمزدتان هم اگر زیر 20میلیون تومان است به شورای حل اختلاف محل مراجعه کنید و با شاهد و دلیل و هر مدرکی اثباتش کنید.

رضا  رجبي

جناب آقای رضا رجبي :

باید شاهد داشته باشید که در آن محل کار کرده آید
برای مدت کار هم باید شاهد داشته باشید
موضوع دیگر اخذ سند یا نوشته با تهدید موضوع ماده 668قانون مجازات اسلامی هم باید شاهد داشته باید
ولی در هر صورت امکان طرح شکایت برای شما ممکن هست
بهتر هست در اداره کار محل کارگاهی که کار کرده اید شکایت نمایید
برای نوشته هم نگران نباشید چون باید مبنای پرداخت و وسیله را کارفرما به اداره کار اعلام کنند