مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت خودرو و شهادت شهود

باسلام بنده سال نود دو ماشینی خریدم که کل پولشو دستی به بنگاه دار دادم بعد بعلت مشکلات کاری که در شهر دیگری بودم به برادرم سپردم که کل مدارکاشو بزنه بنام خودش و کارا تعویض پلاک و قولنامشو انجام بده چون اعتماد کامل داشتم بهش اما متاسفانه بعد چهار سال برادرم فوت شده و زنش از روی دشمنی ماشینم جز اموال شوهرش معرفی کرد و الان یکساله توقیف شده. ورثه مرحوم برادرم که پدر مادرم و دوتا طفل و زنش میباشند لذا شکایت کردم و پدر مادرم به نفع من شهادت دادند که بله ماشین فقط بنام مرحوم بوده و پولش بنده دادم و از روز خرید تا الان در ید و تصرف من بوده اما دادگاه بدوی شکایتم رد کرده جلسه اول. بعدش اعتراض زدم به رای و شهود هایی معرفی کردم و استشهاد محلی بردم حال تجدید نظر دستور داده شهود خود را در جلسه رسیدگی به همراه بیار جهت شهادت. سوالم اینجاست ایا باتوجه به اقرار کتبی و حضوری والدینم که ورثه مرحوم هستن اگر شهود به نفع من شهادت دهند قاضی تجدید نظر به احتمال قوی و نظر شما چه رای میدهد ؟

پاسخ ها :

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
دادگاه تجدیدنظر پی به حقانیت شما برده که وقت رسیدگی گذاشته انشالا که رای به نفع شما صادر خواهد شد