مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

باسلام. شوهر من چندوقت پیش تلفن همراه منو ازم گرفته و بهم تهمت ارتباط زد و منو به منزل پدرم آورد و وقتی پدرم ازش خواست گوشیو بیاره و اثبات کنه گفت گوشیو فروختم و الان نفقه هم نمیدهد برای طلاق هم حاضر نمیشود و الان بعد از گذشت پنج ماه از عروسی مدعی این شده که من باکره نبودم. میخاستم راهنمایی بفرمایید چگونه مهریه و نفقه را بگیرم و اعاده حیثیت بکنم؟؟

پاسخ ها :

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

(1-اگرمهریه عندالمطالبه باشد ازدوطریق 1-طریق اداره ثبت2-دادخواست دادگاه )2_نفقه (ا-دادخواست نفقه 2-شکایت ترک انفاق)3-شکایت افترا وتهمت ازطریق دادسرا