مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام
من در قبل از یه کوچه در خیابان اصلی ایست کامل کردم (کنار زدم) بعد از چند لحظه میخواستم وارد کوچه شم ، دنده یک گذاشتم و با فرمان کاملا صاف با سرعت شاید 1 کیلومتر در ساعت 10 سانتی متر حرکت کردم ، در همین لحظه خودرویی از سمت چپ من با سرعت میخواست وارد کوچه بشه (از قسمتی گردش به راست کرد که جز منطقه کور من بود و من ایشون رو در آیینه ندیدم) که درب عقب ماشین ایشون به لبه سپر جلو ماشین من سمت شوفر بر خورد کرده و یه مقدا قر شده (بدون رنگ پریدگی) ، آیا من مقصرم ؟
و الان 5 روزه مدارک منو گرفته و نمیاد تشکیل پرونده بده ، آیا میتونم بابت این موضوع از ایشون شاکی بشم ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در تصادفات ، تعیین مقصر و درصد آن در صلاحیت افسر یا کارشناس تصادفات است.
در خصوص مدارک ، شما می توانید دادخواست استرداد مدارک بخواهید