مشاوره حقوقی رایگان - سند مالکیت

اینجانب ن. در سال 94 پول بهره ای از شخصی بنام ع. گرفتم بعلت درمان بیماری سکته مغزی همسرم که مبلغ آن 15 میلیون تومان بود اول بعنوان قرض داده بود و چک دریافت کرده بود بعد این پول را دوسال بعد اعاده کردم و فکر کردم تسویه شده غافل از اینکه نامبرده اومد درب منزل ما و آبروریزی کرد و بناچار برای بدتر نشدن حال همسرم ایشان از من خواست وکالت یکساله بلاعزل از من و همسرم گرفت که اگر تا یکسال دیگر اون پولو ندیم بایستی خونه بفروشه و پول خودشو برداره و یکسال گذشت نتوانستم پول را تهیه کنم چون روز بروز حال هسمرم وخیم تر میشد تا اینکه سند خونه رو بنام خودش زد و اومد جلوی درب منزل ما فحاشی کرد از همون موقع حال همسرم بدتر شد تا اینکه بعلت استرس و عصبانیت شدید دچار سکته مغزی شد و دوبار در بیمارستانهای رجایی و قائم کرج بستری شد طوری که نمیتوانست غذا بخورد از طریق سوند معده بهش غذا میدادیم و در تاریخ 99/09/29 فوت نمودند و من مقصر اصلی خون همسرم را ع. میدونم که بایستی خون همسرم را پرداخت کند از جناب آقای رئیسی تقاضا دارم خونه اینجانب را مسترد شود تا سرپناهی داشته باشیم و در تیرماه سال 99 تقاضای یک میلیارد پول داشت که یا بدهید یا خونه رو نمیدم و با تهدیدات متعدد ای که میکرد.

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.میتوانید برای ابطال معامله صوری اقدام کنید هر چند کار دشواری است.