مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اعتراض به ترک انفاق و دیه ضرب و جرح

با سلام ، همسره بنده پنج ماه پیش وقتی بنده سره کار بودم دخترم رو بدون اجازه برده شهرستان منزل پدرش و برنگشت ، بعدش شکایت ترک انفاق و ضرب جرح و خلاصه به پرداخت دیه و جریمه ترک انفاق با وجود دادخواست الزام به تمکین محکوم شدم ،، قاضی اصلا به فیش واریزی بابت نفقه که پرداخت میشد و اینکه ضرب و جرحی صورت نگرفته بود رو توجهی بهش نکرد .!!! الان میخوام اعتراض بزنم چیکار کنم ؟ حقم داره ضایع میشه ، من کارمندم و سره ماه خرجی رو میدادم همسرم خرید کنه ،، من چرا باید به ترک انفاق محکوم شم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

متن اعتراض را نوشته و جهت ارسال به دفتر خدمات الکترونیک قضائی مراجعه کنید