مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت اینستاگرامی و فحاشی

سلام خسته نباشید بنده خودم پسر هستم، شخصی از طریق اینستاگرام باعث مزاحمت، فحش های ناموسی، تهدید توهین، به بخودم و خانوادم شده و من هم شکایت کرده و از طریق پلیس فتا پیدا کردم، حال قاضی این پرونده به ماده فلان عرض میکنن که مجازات ان شخص در صورت اثبات ، جریمه نقدی خواهد شد و اگر شلاق هم بود ان را با پول میشه خرید ایا واقعا این عدالت هستش که یک نفر فحاشی کنه توهین کنه تهدید کنه و مجازاتش فقط جزای نقدی همراه باشه. باز اگه راهی دیگه ی وجود داره لطفا راهنمایی بفرمایید.‌متشکرم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به نوع اتهام مجازات مذکور به شرح ذیل است ودادگاه موظف است مطابق قانون رای صادر کند نه علایق وسلایق افراد
ماده 608 (اصلاحی سال 1399) قانون مجازات اسلامی- توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک چنانچه موجب حد قذف نباشد، به مجازات جزای نقدی درجه شش (بیست میلیون ریال تا هشتاد میلیون ریال) خواهد بود.