مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از اتهام انتسابی

سلام من ضامن وام قرض الحسنه به مبلغ دو میلیون تومان دربانک شدم. این وام بدون اجازه صاحب حساب از بانک اخذ شده است. لازم به ذکر اینجانب از این موضوع اطلاعی نداشتم. این وام را یکی از دوستان صاحب حساب گرفته است. حال صاحب حساب از وام گیرنده و ضامنین شکایت کرده است. حال داخل دادگاه چه حرفی بزنم. درضمن خود من مشاهده کرده بودم که وام گیرنده به صاحب حساب مشورت کرده بودند جهت وام

پاسخ ها :

صابر  باقري پائين كولائي

جناب آقای صابر باقري پائين كولائي :

شما فقط ضامن ميباشيد طلبكارهم ميتواند به وام گيرنده وهم به شما مراجعه كند وشما نيز پس ازتسويه عليه وام گيرنده دادخواست مطرح كنيد