مشاوره حقوقی رایگان - مهریه همسر فوت شده

با سلام
بردارم 5سال هست ازدواج کرده 8 ماه قبل با ماشین سنگین تصادف میکنه و مقصر صدرصد میشه و همسرش فوت میکنه و در این تصادف خانمش راننده بوده که خودش قبول میکنه که من راننده بوده ام تا دیه ای گیر خانواده همسرش برسه بعد از مدتی پدر خانمش فوت میکنه و تمام دیه گیر مادر و فرزندان خواهد اومد و برادرم که مقصر بوده هیچی از دیه گیرشون نمیاد.
1- چه کسانی میتونن مهریه زن بزارن اجرا با توجه به فوت پدرزن مرحوم
2- آیا زمان مشخصی است برای گذاشتن مهریه بعد از فوت زنش
3- ایا می تواند بردارم با توجه به شاهدین صحنه تصادف اعتراض بزاره که همسرم که فوت شده راننده بوده

خواهش زود جواب بهم بدین.

پاسخ ها :

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

اولاازدیه همسرش ارث می برد2-وراث پدرمادروفرزندان ولی یک چهارم ازان بعنوان سهم زوج به زوج میرسدبله قابل اعتراض است