مشاوره حقوقی رایگان - ملک به نام همسر

با سلام و خسته نباشید خدمت ادمین محترم سایت و وکلای گرامی استدعا دارم جواب قانونی دهید.
مردی هستم 55 ساله که 30 سال است ازدواج کردم. همسرم هم از خانواده ای فقیر هست و خونه دار هست. چند سال قبل چون مستاجر بودیم شورای حل اختلاف روستا 200 متر زمین به ما دادند و چون من در این جا غریب هستم سند زمین به نام همسرم کردیم. خانومم قالی میبافت و من هم کارگری میکردم و خرج خونه رو تا حد توان میدادم تا به کمک هم زمین رو ساختیم. الان حدود 10سالی گذشته و من بیمار و از کار افتاده شدم. خانومم میگه خونه چون سندش به نام من هست تو هیچ حقی نداری و من رو طلاق بده و برو شهر خودت. آقایان وکیل از لحاظ قانون حرف او درست هست و من هیچ حقی ندارم؟

پاسخ ها :

ملک به نام همسر سهم همسر در ملک ملک