مشاوره حقوقی رایگان - درخواست جهت نصب برق اضطراری از طرف فروشنده آپارتمانها مطابق شناسنامه ساختمان در نظام مهندسی

من در اپارتمانی 8 طبقه زندگی می کنم اپارتمان در شناسنامه فنی موجود در نظام مهندسی دارای برق اضطراری ژنراتور برق با مشخصات درج شده است و مهندس ناظر مهر و امضا کرده است ولی فروشنده اپارتمانها ان را برداشته است. حالا به دلیل مشکلات بسیار در عدم وجود ژنراتور برق اضطراری علیه فروشنده اپارتمان که در طبقه اول ساکن هست می خواهیم شکایت کنیم و اول اظهارنامه فرستادیم ایشان گفته که با رویت کامل خرید کرده اید ایا ما 7 واحد دیگر می توانیم با شکایت و دادخواست فروشنده را مجبور کنیم ژنراتور برق در ساختمان نصب کند که برای پایان کار وجود داشته است؟
آیا نیاز به اخذ وکیل هست در اذربایجان غربی هستیم

پاسخ ها :

نشاط  حبیبی قبادیان

نشاط حبیبی قبادیان:

بله برای پرونده خود وکیلی درشهرخود انتخاب نمایید