مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت

با سلام بنده 7 ماه پیش تصادف کردم که مقصر طرف مقابل بود که فوت کرد ولی خانواده اون به کروکی اعتراض کردن تا اینکه بلاخره محکوم شدن و دادگاه مارو بی گناه اعلام کرد از قتل غیر عمد خواستم بدونم چطور باید خسارتمو از اولیای دم بگیرم؟
من تامین دلیل تو شهر خوانده شکایت کردم و کارشناس مبلغ خسارتو برآورده کرد و دوباره دادخواست برا دریافت خسارت کردم و درخواست کردم که دیه توقیف بشه ولی نمیدونم دیه گرفتن قبل درخواست من یا نه، خواستم بدونم آیا بدون اینکه بیمه به ما خسارت بده یا ما به بیمه مراجعه کنیم برا دریافت خسارتمون میتونن دیه خودشونو بگیرن؟

پاسخ ها :

کژال هدایت بهرامی

سرکار خانم کژال هدایت بهرامی :

با سلام
شما ميبايست در اسرع وقت دعوي مطالبه خسارت و تامين خواسته را مطرح و نسبت به توقيف مبلغ ديه به ميزان خسارت اقدام نماييد. ضمن اينكه شخصا به اداره بيمه مربوطه مراجعه و در مورد پرداخت بيمه تحقيق كنيد چنانچه پرداخت شده بود بعد از صدور حكم قطعي در مورد خسارت ميتوانيد به دريافت كنندگان مراجعه نماييد.