مشاوره حقوقی رایگان - هبه

سلام علیکم. آیا هبه نامه عادی اعتبار دارد؟
بعد از مرگ واهب، ورثه می توانند هبه عادی پدرشان به یکی از برادران خود را انکار کند؟ و حصر وراثت انجام دهند؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
درصورتیکه اعتبار هبه نامه عادی در دادگاه احراز شود ،معتبر شناخته میشود.
متهب (کسی که مالی به او هبه شده است) باید برای اثبات اصالت هبه نامه، دادخواستی تحت عنوان (اثبات صحت و اصالت هبه نامه ) به دادگاه حقوقی تقدیم کند و با استناد به هبه نامه و عنداللزوم شهادت شهود و نظریه کارشناسی ، صحت و اصالت هبه نامه را به اثبات برساند تا مورد قبول واقع شود.
موفق باشید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله به شرطی که اثبات بشود و...
بله..
در صورت تمایل به مشاوره تماس بگیرید