مشاوره حقوقی رایگان - آیا به تعهدی که داوری تنظیم کرده و طرفین امضا کردن میشه اعتراض کرد

باسلام. بنده 2ماه پیش یه قطعه باغی به شخصی فروختم و در مبایعه نامه قید شده که زمین دارای فنس و مجوزه فنس میباشد و هرگونه ادعا از طرف شخصی به عهده فروشنده و هرگونه دخالت از ارگانهای دولتی بر عهده خریدار میباشد.. و نصف مبلغ را دریافت و نصف دیگر را زمان انتقال سند خریدار باید پرداخت کنه و به خریدار کپی مدارک داده شد تا درباره مورد معامله تحقیق انجام بده اگه مشکلی بود معامله انجام نده خریدار از تمام قوانین زمین با خبر بوده ولی بعد از 50 روز بهانه گیری و پشیمان شد بعد از 2هفته گذشت از تاریخ محضر با بنده تماس گرفتن و گفتن شکایت شده و به داوری شما رو در تاریخ مشخص احضار کرده رفتیم بعد از صحبتها توافق شد و برگه ای داوری نوشت و طرفین امضا کردیم که به تعهدات عمل کنیم بعد از 3روز برای گرفتن رای رفتم دیدم تمام بنفع خریدار نوشته شده و 40 میلیون بابت خسارت بنده باید پرداخت کنم آیا میتونم به رای و تعهدی که داوری امضا گرفته از من و خریدار اعتراض کنم ... ممنون

پاسخ ها :

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام رای داور باید مطالعه شود و اگر ایراد قانونی داشته باشد می‌توان دادخواست ابطال رای داوری دهید

اکبر آدینه

جناب آقای اکبر آدینه :

سلام بله، دادخواست ابطال رای داوری را مطرح کنید