مشاوره حقوقی رایگان - سفته ام را گم كرده ام

سلام من برای شركتی كار ميكردم كه سفته ميخواستند جهت حسن انجام كار.
سفته دادم و صفحه اول را فقط امضا و اثر انگشت زدم و صفحه پشت سفته را در اندازه يك خط نوشتم جهت حسن انجام كار در شركت فلان و امضا و تاريخ و اثر انگشت.

الان بعد از مدت طولانی سفته ی من توی اون شركت گم شده و نيست كه به من تحويل بدهند. اگر كسی پيدا كند ميتواند سوء استفاده كند؟ من بايد برای جلوگيری از سوء استفاده چكار كنم؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام طی اطهارنامه رسمی از شرکت مطالبه کنید

علی اصغر افخمی

جناب آقای علی اصغر افخمی :

با سلام
شما بدوا با دادن یک اظهارنامه مبنی بر اتمام قرار داد کاری فی ما بین خود و شرکت مربوطه درخواست استرداد سفته مربوطه را نمائید و در صورت عدم استرداد میتوانید با طرح دعوی آن را مطالبه کنید