مشاوره حقوقی رایگان - پرسش درباره پرداخت بدهی

با سلام
من 5سال گذشته با یه خانم اشنا شدم که ایشون تهران هستن و من ساکن اهواز، کل رابطه ما هم یکسال طول کشید ، ایشون یه مقدار دلار لازم داشت که من معادل 20میلیون تومان به دلار بهشون دادم و یه سفته بیست میلیونی هم امضا کرد و پست کرد برا من اومد، بعد از مدتی طی چند مرحله اون 20میلیون رو برگردوند به حساب من و بعدش هم دیگه رابطه تمام کردیم و اون سفته هم پیش من موند, الان بعد 5سال اومده میگه من 20تومن ریختم به حسابت و باید پس بدی به من وگرنه شکایت میکنم، سوال من اینه که ایا میتونه همچین کاری کنه؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
ایشان برای دریافت مبلغ بیست میلیون تومان از شما ، باید اثبات نماید که وجه مذکور را بابت قرض به شما داده است و هیچگونه داد و ستد و بدهی به شما نداشته است .
موفق باشید.

زين العابدين  اسماعيل پور

جناب آقای زين العابدين اسماعيل پور :

سلام
شما هم متقابلا رسید تحویل دلار را ارائه نمایید و ضمنا چنانچه امضای ذیل سفته منطبق بر امضای طرف باشد میتوان به آن نیز استناد نمود.
موفق باشید!