مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو به دلیل صاحب سند

سلام. مبایعه نامه ماشین بین بنگاه دار و پدر خدا بیامرز من در سال 83 نوشته و امضا شده است. مالک اصلی سال 99 شکایت فک پلاک کرد و همزمان توقیف اموال مالک جهت بدهی به بانک روی خودرو هم ثبت شد. مالک اصلی چون پدرم فوت کرده بود به من وکالت رسمی فروش داد تا تعویض پلاک انجام بدهم ولی مهلتش تمام شد. چون بدهی بانک رو پرداخت نکردن تا خودرو آزاد بشه بنده هم قبل از اتمام وکالت شکایت الزام و رفع توقیف از اموال منقول و غیر منقول انجام دادم. آیا با اتمام تاریخ وکالت من، دادگاه پرونده بنده را رد میکند؟ بنده قبل اتمام شکایت کرده بودم اما بعد توقیف وکالت گرفتم؟ ( داخل پرونده من فقط بیمه نامه که پنج سال به نام‌ من است و خلافی خودرو وکالت رسمی را به دادگاه فرستاده ام اما مبایعه نامه در پرونده ام نیست چون به نام پدرم‌ و بنگاه دار است )
اگر دادخواست رو پس بگیرم به علت رفتن راه اشتباه، آیا به مبایعه نامه مالک و بنگاه دار هم نیاز است ؟
اگر بنگاه دار بگوید ندارم یا گم کرده ام، چه باید کرد؟ ممنون میشم.

پاسخ ها :

رضا  رجبي

جناب آقای رضا رجبي :

اولاً وکالت‌نامه بعد از فوت وکیل یا موکل باطل و بدون اعتبار هست
دوم آنکه بنگاه دار مکلف است تا ده سال اسناد را نگهداری کند
بهتر است از بنگاه دار بیع نامه را تهیه کنید و وراث قانونی اقامه دعوی کنند