مشاوره حقوقی رایگان - بیمه خودرو

سلام 1ماه پیش پراید مدل1993 خریداری کردم به مبلغ 4700000 که فروشنده گفت ماشین 3ماه بیمه دارد و بعد قولنامه دستی نوشتیم بعد از قولنامه متوجه شدم که ماشین بیمه ندارد استعلام گرفتم گفتند 3 سال است بیمه ماشین تمام شده است و فروشنده دیگر به تلفن من جواب نمیدهد من اکنون شکایت کردم برای سند نزدن فروشنده که شاید با این کار او ماشین را بیمه کند ولی از او خبری نشد چه کار کنم ممنوم.

پاسخ ها :

کژال هدایت بهرامی

سرکار خانم کژال هدایت بهرامی :

با سلام
وظيفه احراز اصالت مدارك در هنگام خريد ماشين با شخص شما بوده است و چون در آن زمان قصور نموده ايد از اين جهت ادعايي از شما پذيرفته نيست ليكن در زمينه الزام به تنظيم سند چنانچه فروشنده در دادگاه حاضر نشود شما ميتوانيد حكم غيابي دريافت نموده و قانونا با حكم دادگاه انتقال رسمي صورت ميپذيرد.