مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

با سلام و تشکر از برنامه خوبتان.
همسرم بابت پرداخت مهریه ام اعسار داد. شهود خودش اقرار کردند اتومبیل دارد و قاضی در حکم صادره با عنوان اتومبیل وی، رد اعسار داد. همسرم اعتراض نکرد و رای قطعی شد و در اجرای احکام است. اتومبیل بیش از 5 سال است به نام مادرش است و اتومبیل جزء مستثنیات دین نیست. میتوانم توقیف کنم؟ چگونه؟
با تشکر

پاسخ ها :

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

اگر اتومبیل بنام شخص دیگری غیر از مدیون باشد امکان توقیف ان نیست

رضا  رجبي

جناب آقای رضا رجبي :

با توجه به اینکه سند خودرو بنام مادر همسرتان هست ، خیر قابلیت توقیف ندارد ، مگر اینکه ثابت نمایید ،
1قبلا خودرو بنام همسرتان بوده
2-انتقال خودرو بعد از مطالبه مهریه بوده
3- معامله بین همسرتان و مادرشان صوری بوده
4-معامله به قصد فرا از پرداخت دین (مهریه) بوده است.
در اینصورت باید دادخواست اعلام بطلان معامله و ابطال سند رسمی تقدیم دادگاه نمایید.