مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو

وقت بخیر. از شخصی خودرویی در بنگاه معامله کردم و نصف مبلغ را دادم و نصف دیگر اقساط شد. ولی خودرو برای دامادشان است ایا او میتواند خودرو را بفروشد چون اقساط خریدم فعلا سند به نامم نخورده فقط قولنامه گرفتم و در بنگاه گفتند مشکلی نیست

پاسخ ها :

رضا  رجبي

جناب آقای رضا رجبي :

فقط مطابق مفاد بیع نامه نسبت دبه ایفای تعهدات خود اقدام نمایید ،(پرداخت به موقع اقساط و دیگر شرایط و تعهداتی که بر عهده شماست )
قطعاً پس از ایفای تعهدات ، شما میتوانید فروشنده و صاحب سند را ملزم به تنظیم و انتقال رسمی نمایید

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود .
وضعیت درست این است که شما از شخص مالک یا وکیل قانونی او خرید می کردید و مبایعه نامه را شخص اصلی امضا می کرد.
حالا هم زیاد جای نگرانی نیست . مالک امضا کند و شما نسخه مبایعه نامه خودتان را از بنگاه بگیرید و اگر این هم میسر نشد ببینید پول را دارید به چه کسی پرداخت می کنید؟ حساب مالک یا شخص ثالث؟ در ضمن وقتی کسی خودرو را به نمایشگاه می برد ظاهر در این است که قصد فروش دارد . خلاصه دلایلی به دست آورید که مالک به فروش راضی بوده .