مشاوره حقوقی رایگان - احقاق حق از وکیل

سلام. دو سال قبل مستاجری داشتم که سر موعد تخلیه نکرد. همزمان مجبور شدم برای ادامه تحصیل شهر را ترک کنم. برای پیگیری شکایت مجبور شدم وکیل بگیرم. هر چند نظر کارشناس و رای دادگاه اولیه شورا تخلیه فوری و پرداخت خسارت ها و کرایه های معوقه به سود بنده صادر شد. در ادامه وکیل پیگیر پرونده در دادگاه حقوقی شد اما متاسفانه بدون مشورت با من در دادگاه از همه حقوق من خلاف کارشناسی و مدارک موجود صرف نظر کرده و خسارات و کرایه های معوقه که ( 7 میلیون تومان را با دو میلیون معاوضه کرده. کاملا به ضرر من. ) زمانی که از او توضیح خواستم گفت قاضی مجبورم کرده. آیا راهی برای احقاق حقوق من از این آقای وکیل وجود دارد؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بستگی به قرارداد شما دارد . اگر حق صلح و سازش داده باشید خیر