مشاوره حقوقی رایگان - اثبات صوری بودن معامله خودرو

سلام. ما یک ماشین به صورتی قولنامه صوری به دامادمان فروختیم. چون به ایشان اعتماد کرده بودم تا او بتواند کارهای انتقال یک سند ماشین دیگر را برای ما انجام دهد ولی ایشان بدون پرداخت هیچ پولی به ما و بدون اطلاع دادن به ماشین را به شخص دیگری فروخت. وقتی درخواست کردم که ماشین را پس بدهد گفت کدام ماشین و من از تو خریدم. حالا تکلیف من چیست؟ در ضمن در قولنامه قید کرده تمام مبلغ نقد پرداخت شده است و مبلغ بالا هست 168 میلیون. خواهش میکنم کمک کنید.

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام
مطالبه ثمن معامله را داشته باشید و از قرائن کمک بگیرید اصولا کسی این مبلغ را نقد پرداخت نمی‌کند و ایشان باید ثابت کند که از کدام بانک این مبلغ را گرفته و به شما داده است.