مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه فروش خودرو

سلام. بخشید من ماشینم به دلیل خلافی زیاد، پارکینگ رفت. از طرف دیگه درگیر مراسم فوت مادرم بودم، نمی تونستم برم دنبال کارهای ماشین برای ترخیص. یکی از مأمور های کلانتری که آشنا و دوست بودن پیشنهاد دادن که قولنامه صوری بنویسیم و ایشون خودشون برن دنبال کار های ماشین. من قولنامه رو نخونده امضا کردم. در قولنامه مبلغ 30 میلیون زده بود که به من پرداخت شده. حالا ایشون درخواست الزام به تنظیم سند دادن. من پولی دریافت نکردم ولی امضا کردم. میتوانم ماشین یا حدقل پولش را بگیرم یا فسخ قولنامه کنم؟ چجوری باید ثابت کنم که پولی نگرفتم؟

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

سلام به وکیل دادگستری مراجعه کنید

نجيمه نصيری مقدم

نجيمه نصيری مقدم :

استان :

سلام در مبايعه نامه اي كه امضا كرديد شرايط پرداخت پول را ملاحظه بفرماييد كه معلوم شودنحوه پرداخت به چه صورت بوده