مشاوره حقوقی رایگان - ادعای همسایه مبنی بر وجود راه رفت و آمد از میان زمین اینجانب

زمینی دارم که دیوارکشی نشده و همسایه ادعا میکند که مسیر باغ (زمین) وی از زمین من میگذرد و با توجه به عدم سرکشی مرتب من به زمین ، اقدام به نصب یک لنگه در زمین اینجانب کرده است تا ادعای خود را به این وسیله ثابت کند
این در حالی است که علیرغم سند نداشتن زمین ، در مبایعه نامه های متعدد قبلی این زمین که اصل آنها همگی در اختیار من هست به صراحت جمله - خانه گلی و باغ متصل به آن - نوشته شده است. البته این خانه به مرور زمان تخریب شده و چیزی از آن نمانده است. به همین دلیل از سازمان جغرافیایی ارتش عکس هوایی زمین در سال 1334 گرفته شده که وجود خانه در زمین اینجانب به وضوح مشخص است.
حال سئوال بنده اینست که کجا و چگونه باید طرح دادخواست کنم و به نظر شما چقدر می توانم موفق شوم؟

سپاس

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام باید شکایت مزاحمت و ممانعت از حق در دادسرا یا دادگاه حقوقی مطرح نمایید میزان موفقیت بستگی به نظر کارشناس و مدارک دارد