مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان صدور حکم طلاق

سلام، وقتتون بخیر.
طلاق از طرف زوج هست و ایشون تمام حقوق خانم رو قبلا پرداخت کردند. خانم هم کلا در جلسات دادگاه شرکت نمیکنند. یعنی کلا چند سال هست که نیستند. پرونده ارجاع داده شده به داوری و داور ها هم آقا برای هر دو طرف معرفی کردن.
میخواستم بدونم بعد از معرفی داور ها با توجه به تمام شرایط بالا چقدر طول میکشه تا حکم طلاق بیاد؟

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. قابل پیش بینی نیست ولی معملا وقتی اقدامات پرونده تکمیل شده باشد، کمتر از 15 روز رای صادر خواهد شد.