مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت رنگ ماشین

سلام من یک سال پیش یه ماشینی خریدم به اسم بی رنگ سند هم زدم به اسم خودمه الان میخوام ماشینو بفروشم بردیم کارشناسی میگه سقفش رنگه ایا میشه شکایت کرد یا نه هیچ مدرکی یا دست نوشته ای هم ندارم بابات بی رنگ بودن ماشین

پاسخ ها :

کژال هدایت بهرامی

سرکار خانم کژال هدایت بهرامی :

با سلام
با توجه به اينكه در زمان انعقاد قرارداد ميبايست بعنوان خريدار از اصالت مبيع اطلاع لازم را حاصل مينموده ايد و ظاهرا در اينمورد قصور داشته ايد و مستنداتي در اين زمينه هم نداريد احتمال اينكه طرح دعوي شما به نتيجه بيانجامد وجود ندارد.