مشاوره حقوقی رایگان - تعویضی بودن موتور خودرو

سلام. بنده یک 206 مدل 83 به صورت قسطی خریدم که موتور ماشین تعویض شده بود و در سند درج شده و تایید مامور آگاهی رو هم داشتیم. بدون مشکل ماشین رو پلاک کردم و مدارک ماشین ارسال شد.
در تاریخ 11/19 ماشین رو به شخص دیگری فروختیم. در قولنامه نوشته شد در صورت داشتن خلافی و شکایت پای فروشنده هست. در تاریخ 20 /11 ماشین رو تحویل خریدار دادیم و پشت قولنامه نوشتیم ماشین صحیح و سالم تحویل خریدار گردید. 10 روز کاری هم فرصت دادیم که برای تعویض پلاک بدون حضور ما اقدام کند. بعد از گذشت 9 روز کاری و 11 روز که ماشین رو به ایشون تحویل دادیم و پشت قولنامه نوشتیم که تحویل داده شد، ایشون ماشین رو بدون این که برای تعویض پلاک اقدام کند به شخص دیگری فروخته. حالا هر دو با هم مدعی شدن که موتور ماشین با این حال که مدارک دارد برای تعویض باز هم شماره موتور ماشین با مدارک مورد نظر نمیخونه و هر دو طرف از ما ضرر و زیان میخواهند. مدام پیام میدن که شما دزد هستین خودتون غیر قانونی موتور عوض کردین و تهمت کلاهبرداری میزنند.
ممنون میشم راهنمایی کنید که من باید چه اقدامی کنم؟ آیا من مجرم حساب میام؟ آیا من به هر دو طرف باید الان ضرر زیان بدهم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با توجه به شرح فوق که قانونی تعویض موتور شده و در قولنامه هم ذکر شده است ، خیر. هیچ جرمی انجام نداده اید. به خریدار بگویید برود دادخواست بدهد و کارشناسی مجدد بشود.