مشاوره حقوقی رایگان - اثبات ضرب و شتم

سلام.
در تاریخ 10تیر مورد ضرب و شتم همسرم قرار گرفتم. که دوروز بعد به دادسرا رفتم و شکایت تنظیم کردم و به پزشکی قانونی مراجعه کردم. جواب پزشکی قانونی رو گرفتم که قید شده بود به بازوی سمت راست و رون سمت چپ ضربات با جسم سختی وارد شده.
که من جواب پزشکی قانونیو از کلانتری گرفتم ولی شکایت نکردم.
الان چند تا سوال دارم.
اینکه اونروز فقط خانواده ی همسرم شاهد ضرب و شتم بودن من شاهد دیگه ای ندارم. اگه بخوام شکایت کنم به جایی میرسه یا نه?
دوم اینکه باگذشت چند ماه از این گواهی قابل پیگیری هست یا خیر?
سوم اینکه دیه برا رون سمت راست و بازوم که با جسم سخت وارد شده چقدر میشه?
ممنونم

پاسخ ها :

کژال هدایت بهرامی

سرکار خانم کژال هدایت بهرامی :

باسلام
چنانچه در طرح شكايت مستند كافي و لازم را نداشته باشيد دعوي شما به نتيجه نخواهد رسيد( در اينمورد شهادت شهود بسيار مهم است ).