مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف

سلام. بنده در سال 95 یا 96 با یک ماشین در کنار صد متری مشهد تصادف کردم. همسایه بنده یک خانم وکیل هست که وکالت بنده رو پذیرفت و گفت حق وکالت میشه 10 درصد. روز اول به من گفت دیه میشه حدود 42 میلیون. بعد امد گفت میشه 25 میلیون و دفعه آخر گفت چون 50 - 50 مقصر بودی 18 میلیون شده است. 15 میلیون به من داد و 3 میلیون حق وکالت خودش رو برداشت با یک میلیون که من اول به او دادم. الان بعد از 4 سال زنگ زده میگه من 6 ماه بعد از این که دیه رو به شما دادم یک بخشنامه آمده که اون 50 درصد رو هم میشه گرفت و من اون موقع به شما نگفتم تا که پول رو بگیرم و بعد بهتون بگم که شاید نشه و الکی امیدوار نشید. بعد از این که من اون 50 درصد رو گرفتم گرفتار اسباب کشی منزل شدم و شما رو یادم رفت و وقتی که اومدم به شما بگم شما از اون خونه رفته بودید. من 2 سال هست دارم دنبال شما میگردم و شما رو پیدا نکردم. در صورتی که مادرم میگه همسایه های اون خونه قبلی همه آدرس خونه جدیدمون رو دارند و برادرم میبینیم که سلام و علیک میکنیم.
روزی که زنگ زد گفت 19 و نیم میلیون پول دو سال هست دست من هست که شما میتونید با خسارت دیر کرد بخواهید یا نه. الان ما به او گفتیم که با خسارت به من بده چون اون موقع ارزش اون پول چند برار الان هست و بنده به او گفتم چقد با خسارت میشه گفت دقیق نمیدونم باز هم باید از دادگاه سوال کنم ببینم چقدر میشه. ولی فکر کنم حدودا 29 میلیون میشه که 2 میلیون هم حق وکالت دوباره من میشه. الان دو هفته از اون روز میگذره و برای من 15 میلیون فرستاده و الان که من به او گفتم چقدر کلا برای من پول فرستادید میگه که کل پول 19 و نیم بوده که حدودا 5 میلیون حق وکالت و تمبر و کارای اداری اش میشه که همون 15 تومن میشه و خسارتش هم 11 و نیم میشه که اون رو خودتون هر طور میخواهید ببخشید یا بگیرید.
به نظر شما الان این داستان چطوری هست و من باید چی کار کنم؟
با تشکر از وکلا و دست اندر کار های این سایت خوب.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بهتر است حضوری مراجعه و مورد را با وکیل مطرح کرده و حل کنید