مشاوره حقوقی رایگان - مستمری

سلام من زن دوم همسرم هستم و از ایشان یک پسر کوچک دارم ایشان از همسر اولشان 6 فرزند دارند و همه ثروت شان را به نام همسرشان کرده بودند که بعد از طلاق همه نزد ایشان ماند. همسرم بازنشسته صدا و سیما و جانباز 40 درصد هستن، سوالم این است آیا الان میتوانند تعیین کنند که بعد از فوتشان تمام حقوق مستمری به من برسد چون تنها یک دختر مجرد دارند که از طرف مادر کاملا تامین هستن و در ضمن اموال شوهرم نزد مادرشان است که بعد از فوت مادر به هر 6نفر به ارث خواهد رسید . اگر کار قانونی باید انجام شود راهنمایی کنید لطفا

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

وقیتنسبت به ارث‌تنها در حدود یک سوم اموال قابل اجراست نه بیشتر