مشاوره حقوقی رایگان - بکارت

سلام من سه ساله با یه نفر دوستم با هم رابطه داشتیم پردم ارتجاعی بوده ولی دچار سابیدگی شده خانواده ها برای ازدواج مخالفت کردن حالا به هر زوری شده راضیشون کردیم ولی گفتن باید 6 ماه صیغه باشین اگر صیغه کنم بعد از صیغه بگن ما تورو نمیخاییم ایا میتونم کاری کنم؟؟؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

صیغه همان عقد موقت است و مهریه مندرج در ان قابل مطالبه .بعد از گذست مهلت و مدت صیغه عقد خلتمه پیدا مبکند و حق و‌حقوقی برای شما متصور نیست

زين العابدين  اسماعيل پور

جناب آقای زين العابدين اسماعيل پور :

سلام
در صیغه چنانچه حقوقی برای زوجه تعیین شده باشد، بله قابل مطالبه است ، و الا خیر. و بهر حال چون فرض بر این است که همچنان باکره هستید لذا اذن پدر لازم است.
موفق باشید