مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کارفرما از حسابدار

سلام.وقت بخیر. من از اردیبهشت تا شهریور پارسال در شرکتی به همراه خانم دیگری حسابدار بودم. در شهریور پارسال یک فاکتور فروش که تاریخ آن خرداد96 میباشد به جای پنج درصد تخفیف پنجاه درصد تخفیف خورده بود که مابه التفاوت 40میلیون بوده است. همکار خانمم آن فاکتور را زده بود اما هیچکدام امضا نکردیم. کارفرما موضوع را گردن من انداخت و بدون تسویه و تهدید مرا اخراج کرد حال پس از گذشت 17ماه 40میلیون سفته من واخواست داده که من آن فاکتور را زدم و باید اگر اون خانم هم زده بود شما چک میکردی و من رو حساب شما تایید کردم. خود مدیرعامل مهر و امضا کرده و پول فاکتور را هم گرفته. من هم امضایی نکردم. اما میگه مقصر شمایی چک نکردی. حال باید چگونه از خودم دفاع کنم؟ سپاس

پاسخ ها :

نشاط  حبیبی قبادیان

نشاط حبیبی قبادیان:

راهکارحل مسئله شما درتوضیح چندخطی نمیگنجد.اگر نبازبه وکیل داشتید بامن تماس بگیرید09124958791