مشاوره حقوقی رایگان - میتونند از روی مدرک تحصیلیم برای خودشون بورسیه بگیرن؟ یا وامی چیزی؟

سلام
مدرک تحصیلی من برای یه مدتی دست یکی بود که قرار بود واسم کار جور کنه بعد از یه مدت مدرکمو ازش گرفتم دیدم پشتش یه تمبر باطل شده نمیدونم با مدرکم چی کار کرده؟

پاسخ ها :

نشاط  حبیبی قبادیان

نشاط حبیبی قبادیان:

ازمدرک تحصیلی شما برای یک امرحقدقی استفاده شده ..باید مدرک وتمبر مربوطه به رویت یک وکیل برسد..تادرصورت وجودشرایط بتوانید علیه این شخص شکایت کیفری مطرح نمایید.درصورتیکه نیازبه وکیل داشتید بامن تماس بگیرید09124958791