مشاوره حقوقی رایگان - خواهش میکنم زود جواب بدید

سلام میخواستم بدونم اگه تو دوران دوستی بکارت از بین رفته باشه و پسر و دختر هم راضی باشن ازدواج کنن ولی خونواده ها راضی نباشن یکی از دوطرف شکایت کنه قانونی وجود داره که اونارو مجبور کنه عقد کنن توروخدا جوابمو بدید خیلی واجبه

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
مطلق دخول چه مشروع وچه نامشروع موجب سقوط اذن پدردخترباکره است و دختروپسرمی توانندبعلت اینکه دختر باکره نیست بدون اذن پدرنکاح کنندومخالفت خانوادههاهیچ تاثیری ندارد