مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج

سلام،
من دخترهستم 31 سالم. خانواده من اهل سنت هستن،من یه پسر دوس دارم میخایم ازدواج کنیم، پسر اهل تشیع هست،اگر احیانا خانواده من رضایت ندادن از نظر قانونی میتونم اقدام کنم؟
و چقدر زمان بر هست تا دادگاه ازدواج مارو تایید کنه؟؟

پاسخ ها :

امین رادمان

جناب آقای امین رادمان :

درود بر شما..سعی شود با رضایت والدین باشد..در غیر این صورت باید از طریق دادگاه انجام شود..مجددا عرض میکنم با رضایت پدر باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مرد شیعه می تواند با زن سنی ازدواج کند، ولی در مورد ازدواج زن شیعی با مرد سنی اختلاف است و مشهور فقها می فرمایند که جایز نیست.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود

پرسشگر ارجمند
اری
دادخواست متناسب مطرح گردد

زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر مطلقا

دادگاه بر اساس احوال شخصیه دختر
، نمی تواند رای به الزام پدر به اذن ‌نکاح دختر صادر نماید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

بله از دادگاه میتوانید درخواست اذن ازدواج کنید دادگاه با بررسی شرایط رای خواهد داد بستگی به تراکم کاری دادگاه مربوطه دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله دادخواست تایید نکاح باید تنظیم گردد
مدت زمان قابل پیش بینی نمی باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
زمان مشخص و معلومی در این ارتباط قابل بیان نمی‌باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از نظر قانون ایران شما می توانید ازدواج کنید و اگر پدرتان اجازه نداد می توانید دادخواست بدهید و با اجازه دادگاه ازدواج کنید.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام پدرو مادر بهترین دوستان هستند سعی کنید با رضایت آنها باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله از طریق دادگاه با معرفی ایشان قابل اقدام است