مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج بدون اذن پدر دختر

سلام بنده 23 سالم هست و مدرک دیپلم دارم و حدود 6 ساله از یه دختر خانوم خوششم اومده و ایشون هم منو میخواد حدود 5 سال هست خانواده هامون میدونن ولی پدر دختر خانوم حتی اجازه به خاستگاری رفتن نمیده و جواب تلفن مارو نمیده میخواستم بدونم با این شرایطی که من و خانوادم داریم میتوانیم با درخواست دختر خانوم از طریق دادگاه ازدواج بکنیم
بنده شغلم ازاد هست و ماهی 20 درامد ثابت دارم
پدرم 18 سال پیش معتاد بوده و یه مدت به زندان رفته ولی الان 18 ساله پاک بوده و کمک کننده مردم هست و شغل نجاری هست
مادرم خانه دار
خواهرم طلاق گرفته به دلیل اذیت های همسر قبلیش
و من هم در دوران خدمت سربازی 1 سال فرار کردم و خود معرف به خدمت برگشتم که دادگاه نیرومسلح بنده رو به دلیل اینکه با دلیل موجه ای ترک خدمت کردم بخشید و به ادامه خدمت در سازمان عقیدتی سیاسی ناجا خدمت کردم
و اینکه بخاطر ضربه ای که به سرم در طول درگیری های کشور خورده بود یه مدت کوتاه در بیمارستان اعصاب و روان بستری شده بودم نه بخاطر اینکه مثل عصبی داشتع باشم خیر بخاطر ضربه ای که خورده بود که من حافظم کمی کوتاه شده بود و سر درد های شدیدی داشتم که تمامی مدارک موجود هست که از طریق سپاه رفته بودم
ممنون میشم راهنمایی کنید و عرض کنید که چقدر زمان میبره برای ازدواج از طریق دادگاه ممنونم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد حضوری پيگير ماجرا شوید...

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

با توجه به حساسیت موضوع بهتر است در ابتدا به مشاورین خانواده مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دختر خانم اقدام به تنظیم دادخواست اذن نکاح نمایند و شما را به دادگاه معرفی کنند
در صورت تمایل از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم خدمت شما ارائه گردد
مدت زمان به عوامل متفاوتی بستگی دارد و متاسفانه قابل پیش بینی نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید دادخواست تجویز ازدواج ثبت کنید مدت دقیقی قابل پیش بینی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با توجه به شرایط شما ، ممکن است دادگاه موافقت ننماید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. خانم دادخواست تقدیم دادگاه نماید . لیکن تشخیص با قاضی رسیدگی کننده می باشد . مدت زمان رسیدگی مشخص نیست .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد و با گفتگوی متقابل به موضوع اشراف کامل پیدا خواهد شد و النهایه می توان پاسخ مناسب حقوقی ارائه داد .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بهتراست این ازدواج با توافق خانواده ایشان صورت گیرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام
برای ازدواج بدون اجازه ولی قانونی دختر، باید ابتدا به دادگاه خانواده مراجعه کنید و دادخواست تقاضای اجازه ازدواج اجازه ارائه کنید. برای موفقیت در این درخواست، باید به شرایط شخصی خود و خانواده‌تان استناد کنید
برای اینکه درخواست شما پذیرفته شود، باید از سوی دادگاه، مدارک و شواهدی مبنی بر اینکه شما و دختر خانوم برای مدت زمان طولانی با یکدیگر ارتباط داشته اید و اینکه پدر دختر خانوم اجازه ازدواج را نمی‌دهد، ارائه کنید. همچنین، شرایط شغلی و مالی شما نیز برای تصمیم‌گیری دادگاه مهم است.

زمان لازم برای انجام این فرایند بسته به شرایط و مدارک مورد نیاز ممکن است متفاوت باشد. در بعضی موارد، این فرایند ممکن است چندین ماه به طول بیانجامد.