مشاوره حقوقی رایگان - لزوم یا عدم لزوم گواهی سلامت بکارت

با سلام و احترام. دختری 29 ساله هستم. تاکنون ازدواج نکردم. آیا برای گرفتن نامه اذن پدر از دادگاه, قطعا از ما اثبات داشتن پرده بکارت می خواهند؟ یا همان که شناسنامه سفید است کفایت می کند؟ ممنون می شوم راهنماییم بفرمایید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دادگاه اجازه ازدواج بگیرید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر باکره هستید میتوانید دادخواست تجویز ازدواج دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر شما دوشیزه نمی باشید که دیگر نیاز به پدر ندارید و می توانید ازدواج کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر دوشیزه هستید نیاز به اذن پدر می باشد باید از طریق دادگاه اقدام نمایید

امین ایزدپناه

امین ایزدپناه :

سلام اگر شما بکارت نداشته باشید و گواهی ببرید محضر ازدواج اذن پدر ساقط میشه و نیازی به اذن دادگاه ندارید اذن دادگاه برای دختران باکره هست که نیاز به اذن پدر دارند و پدر مانع ازدواج میگردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت دوشیزه نبودن، باید مجوز لازم از دادگاه اخذ شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر نیاز نیست چنانچه باکره نیستید اذن پدر لازم نمی باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای اجازه ازدواج از طریق دادگاه معاینه پزشکی قانونی جهت اثبات بکارت لازم است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصل بر باکره بودن شماست و چیزی نمیخواهند