مشاوره حقوقی رایگان - شكايت با استفاده از حساب دفترى

با سلام بنده كاسب ميباشم و مانند اكثر كاسبها حساب دفترى دارم، يكى از مشترى هايم مبلغ دو ميليون بدهكار ميباشد و از دادن آن امتناع ميكند، حال ميتوان با استفاده از دفترى كه حساب در ان ثبت شده شكايت كرد؟؟ضمن اينكه هيچگونه امضايى از طرف ندارم و هر زمان كه جنسى را از مغازه ميبرد در دفتر ثبت ميگرديد؟
ضمن اينكه در دفتر حدود ١٠٠ نفر بدهى شان ثبت گرديده و عودت شده كه ميتوان گواه بر درست بودن دفتر حساب باشد.

پاسخ ها :

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

چون دفترتجاری نیست اثبات کمی مشکل است ولی باشهودولی اگردروبین داشته باشیدمی توانددلیلی باشد