مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله و گرفتن ضرر از فروشنده

با سلام. ما خودروهای خریده ای که سیلندر ترک دارد. و در بنگاهی قولنامه نوشته شده که تمام اطلاعات از جمله ادرس کد ملی نام خانوادگی اشتباه نوشته اند. ایا میتوان علیه بنگاه هم به خاطر درج نکردن اطلاعات صحیح شکایت کرد.
ما دوسال پیش مبلغ 23میلیون پرداخت کرده ایم با نظریه ی دادگستری به ترک قبل از خرید اذعان نمودند. ایا ما میتوانیم مبلغ به روز را دریافت نماییم. و هزینه هایی اعم از هزینه ی کارشناسی. هزینه ی دادگاه. و هزینه های متفرقه را از فروشنده دریافت کنیم.

پاسخ ها :

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
شما فقط میتوانید به از طریق اتحادیه بر علیه بنگاه دار شکایت کنید
در صورت فسخ معامله ثمن پرداختی زمان معامله به انضمام کلیه خسارات وارده هزینه کارشناسی - هزینه دادرسی مسترد میگردد