مشاوره حقوقی رایگان - ادعای ارث میراث بعد 60 سال

با سلام و عرض ادب
پدر بزرگ بنده زمینی در روستا داشته و اون زمینه در زمان زنده بودن به 7 تا پسرش داده
5 تا از برادرا سهمی که از زمین به اونا رسیده به پدر من و یکی دیگه از عمو هام فروختن
البته هیچ مدرکی پدر من و عمو از دیگر عمو هام که سهم فروختن نگرفتن
پدر من بعد از فوت شریکش (عموم ) زمین بین خودش و وراث عموم تقسیم می‌کند و وراث عموم هیچ مشکلی با تقسیم نداشته و سهم عمو که شریکش بود به وراث می‌دهد و آنها هیچ ادعای هم ندارند
بعد از فقط عموم
پدر من چندین قطعه از این سهم زمین خودشو فروخته و کسی در این مدت که حدود 60 سال از معامله و حدود 20 سال از فوت عموم میگذرد کسی ادعای نداشته ‌
حلا که پدرم آخرین قطعه زمین فروخته
3تا از عموهایم ادعا می کنند که ما آن زمان هر نفر 300 متر از زمین را به پدر من و عموم که شریک پدرم بوده فروخته اند نه همه سهم خود را
در طی این چند سال ادعایی نداشته اند حتی 5سال پیش که پدرم و وراث عمویم دور زمین هایشان را دیوار کرده‌اند کسی ‌مدعی نبوده
ولی حالا 3 تا از عموهایم مدعی هستند
و ما هیچ مدرکی هم نداریم و دو تا عموی دیگرم که سهم فروخته اند نیز فوت کرده اند وراث آنها هم هیچ ادعایی ندارند

‌پدرم و 3تا از عمو هام که مدعی هستند در قید حیات هستند
لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مرور زمان و سکوت 60 ساله عمو ها دلیل بر واگذاری سهم شان می باشد.
چنانچه پرونده ای علیه پدر شما تشکیل شده است حضورا در شهرتان به وکیل مراجعه کنید

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

در صورت عدم وجود ادله مالکیت اصل بر مالکیت متصرف است مگر اینکه خلاف آن اثبات شود